laat uw stem horen 2016

Welkom bij UwTevredenheid.nl
Deze website – uwtevredenheid.nl – van CustomerMatch (bevlogen klantonderzoekers) is één van de 3 onderzoeksites voor online onderzoek voor diverse opdrachtgevers.

Laat uw stem horen!

CustomerMatch is een onderzoeksbureau, gevestigd in Amersfoort, gespecialiseerd in klantonderzoek. Met ons onderzoek willen wij de stem van de klant (Customer Voice) laten horen aan onze opdrachtgevers.  Hoe beter onze opdrachtgevers weten wat u als medewerker, deelnemer, lid, betrokkene, geïnteresseerde of klant belangrijk vindt en waar u wel of niet waarde aan hecht, hoe beter de opdrachtgever tegemoet kan komen aan uw wensen. Uw mening is belangrijk!

 

Ieder antwoord, iedere suggestie verdient onze aandacht.

Met onze kennis en expertise op het terrein van inzicht verkrijgen in en verbeteren van klantervaringen slaan wij, indien nodig, een cross-mediale brug. Met behulp van moderne technologie en methoden (mobile, online en face-2-face onderzoek, communicatie en interactie).

Wij doen bij ieder onderzoek ons uiterste best om het onderzoek relevant en zinvol voor u als deelnemer te laten zijn. En als het onderwerp het toelaat…ook leuk.

Heeft u een uitnodiging gekregen met een hyperlink naar een klaarstaande vragenlijst of formulier? Dan komt u direct in het onderzoek door de link in uw uitnodiging aan te klikken. Bij problemen of vragen, tips of suggesties? Vul ons contactformulier in, u krijgt altijd bericht.

 

Heeft u tips of suggesties? Wij horen het graag!

Het team van CustomerMatch

CustomerMatch respecteert uw privacy. Wij zijn lid van de MOA (Marktonderzoek Associatie Nederland) en houden ons aan de Nederlandse en Europese richtlijnen van de MOA respectievelijk ESOMAR. 

Klik HIER voor onze gedragscode.images